جعبه لایتنر روشی پر بازده برای آموزش لغات زبان انگلیسی بدون فراموشی می باشد. این روش یکی از موثر ترین و پر بازده ترین روش ها در بین روش های موجود برای حفظ واژگان انگلیسی است. این تکنیک بر اساس عملکرد ناخودآگاه مغز و یادگیری بر پایه تکرار می باشد. در این مقاله می خواهیم به چیستی ، چگونگی ، تاریخچه ، نگاه علم و منابع و روش های استفاده از این روش یعنی جعبه لایتنر برای یادگیری و حفظ لغات انگلیسی بپردازیم. در سیستم لایتنر ادعا می شود که هر واژه و لغتی که با این تکنیک یاد گرفته شود هیچ گاه از یاد نخواهد رفت. در ادامه توضیحات کامل تری در این باره ارائه خواهد شد.
همان طور که گفتیم روشی تحت عنوان جعبه لایتنر وجود دارد که در آن مشکل فراموشی واژگان یاد گرفته شده را نخواهیم داشت. به طور کلی این تکنیک از روند و قوانینی ساده تشکیل شده است. اگر بخواهیم به صورت کلاسیک و قدیمی کار کنیم ابزار مورد نیاز ما تعدادی کارت برای نوشتن کلمات و معنی آن ها و ۵ عدد جعبه می باشد. قرار است کارت ها طی قوانینی در بین این ۵ جعبه جابجا شوند تا در نهایت خروجی ما یادگیری واژگان روی کارت ها به صورت دائمی و بدون فراموشی شود. اما امروزه به جای روش فیزیکی از اپلیکیشن ها استفاده می کنیم.
قانون و روش کلی کار جعبه لایتنر
این تکنیک توسط روانشناسی به نام سباستین لایتنر در سال ۱۹۷۰ ابداع شد. طی ادعای این شخص خروجی در این روش ابداعی یادگیری همیشگی لغات یا هر چیز دیگری می تواند باشد. ساز و کار این روش آن است که یادگیری های کوتاه مدت مغز را به یادگیری های بلند مدت تبدیل می کند. جعبه لایتنر بر اساس تکرار و تشویق پاسخ های صحیح است. طبق گفته این روانشناس هر گاه به یک رفتار بلافاصله و به صورت آنی پاداشی داده شود آن رفتار تکرار خواهد شد.
مزایای حفظ لغات انگلیسی با جعبه لایتنر
به صفر رساندن فراموشی کلمات یاد گرفته شده از این روش
فقط برای حفظ واژه نیست و برای همه نوع حفظ کردنی کاراست
قوانین ساده و سهولت در پیاده سازی و استفاده از جعبه لایتنر
قابل پیاده سازی تحت عنوان یک اپلیکیشن جعبه لایتنر و استفاده آسان
بررسی علمی جعبه لایتنر
محققی به نام ابینگ هاووس طی آزمایشات خود اثبات کرد پس از حفظ هر چیزی مغز ما ۴۰ درصد آن را با گذشت تنها ۲۰ دقیقه به فراموشی خواهد سپرد. البته در ابتدای امر سرعت فراموشی بالاتر و به مرور کند تر می شود. در نهایت نیز پس از ۳۰ روز شاهد از دست رفتن و فراموشی ۸۰ درصد آن می باشیم. اما در روزهای بعد با سرعت پایین تری عمل فراموشی صورت می گیرد. تا اینکه در نهایت فقط ۲۰ درصد اطلاعات حفظ شده در ذهن ما باقی خواهند ماند. تنها راه مقابله با این سانسور و پاک سازی خودکار ذهنی یادآوری و تکرار است.
منحنی فراموشی
در تصویر زیر منحنی فراموشی آمده است که میزان به خاطر آوری یک آموزه را با گذشت زمان نشان می دهد. محور عمودی درصد به خاطر آوری اطلاعات حفظ شده و محور افقی خط زمان می باشد. چیزی که بدیهی است آن است که با گذشت زمان میزان داده های حفظ شده به مرور فراموش می شوند و دسترسی به آن ها عملا غیر ممکن می شود. این کار مغز امری عجیب است که هر کسی نمی داند ولی مغز به راحتی پس از گذر زمان اطلاعات حفظ شده را فراموش می کند.
منحنی فراموشی ابینگ هاووس پس از ۳۰ روز
طبق نمودار بالا که از تحقیقات علمی بدست آمده است طی ۲۰ دقیقه اول ۴۰ درصد و طی ۱ روز ۷۰ درصد آموزه های ما فراموش می شوند. در نهایت نیز طی ۳۰ روز تنها ۲۰ درصد از کل آموزه را بخاطر خواهیم آورد. این کار مغز در صورتی که تکنیکی برای مقابله با آن نداشته باشیم می تواند مخرب باشد و وقت و انرژی ما را هدر دهد. اما با دانستن این نکته علمی از عملکرد ذهن انسان به راحتی می توانیم راه حلی برای آن ارائه دهیم و این مشکل را رفع نماییم. جعبه لایتنر دنبال راهی برای از بین بردن یا به صفر رساندن این میزان فراموشی است که راه حل آن تکرار و مرور است.
مرور و تکرار
طبق منحنی فراموشی می توان تاثیر تکرار و مرور یک آموزه را در کاهش چشمگیر میزان از یاد رفتن به خوبی مشاهده نمود. میزان فراموشی در خط آبی پس از گذر زمان تقریبا نزدیک به صفر بوده است چرا که سه بار در آن مرور مطلب آموخته شده صورت گرفته است. در این حالت با هر مرور تقریبا نیمی از فراموشی جبران شده است. اما حالت قرمز رنگ که هیچ مروری نشده است با فراموشی بسیار زیادی همراه بوده است.
از این رو در مدارس هم همیشه به دانش آموزان گفته می شود که درس های یاد گرفته شده امروز صبح را عصر همین امروز مجددا مرور کنید و فردا هم نگاهی به آن بیندازید تا برای هفته بعد معجزه به یاد بودن آموزه ها را بفهمید. این حقیقت علمی از مغز به منحنی فراموشی ابینگ هاووس معروف است که راه حل آن تنها تکرار است.
قوانین جعبه لایتنر
جعبه لایتنر شامل ۵ باکس یا جعبه می باشد. باکس اول مخصوص کلماتی است که به تازگی به این سیستم وارد کرده ایم و هنوز روی آن کار نکرده ایم. بخش دیگر این سیستم کارت ها هستند که لغاتی که میخواهیم حفظ کنیم را روی کارت ها می نویسیم و معنای آن را پشت آن درج می نماییم و در باکس اول قرار می دهیم. به مرور و طی قوانین جعبه لایتنر کلمات را مرور می کنیم و اگر بلد بودیم به جعبه بعدی می بریم. اگر هم کلمه ای را طی مرور بلد نبودیم مهم نیست در چه جعبه ای است باید آن را به جعبه اول ببریم.
نکته ای که در قوانین جعبه لایتنر اعمال شده آن است که ما لغات انگلیسی درون باکس اول را بسیار بیشتر از دیگر جعبه ها تکرار می کنیم. منطق آن نیز این است که باکس اول حاوی کلماتی است که بیشتر بلد نیستیم پس باید بیشتر آن را تمرین و تکرار کنیم. اگر لغتی مثلا در جعبه چهارم باشد و طی مرور معنای آن را ندانیم مجبوریم آن را از باکس ۴ به باکس ۱ منتقل کنیم که باعث مرور بیشتر این کلمه خواهد شد. به همین ترتیب باکس ۱ بیشترین تکرار و پس از آن باکس ۲ بیشترین تکرار و الی آخر.
عملکرد بصری از سیستم جعبه لایتنر
باکس ۵ کمترین میزان مرور و تکرار را دارد چرا که کلمه ای که تا جعبه پنجم آمده است قطعا آن را به خوبی بلد هستیم. کارت یا لغتی که بتواند یک بار بدون خطا از جعبه ۱ شروع کند و تا جعبه ۵ بیاید و از جعبه پنجم هم خارج شود ، خروجی جعبه لایتنر می باشد و می توان گفت ما آن واژه را به خوبی حفظ شده ایم و در بلند مدت نیز فراموش نخواهیم کرد. باکس ها را می توان با مقوا به صورت فیزیکی ساخت یا آن ها را از بازار تهیه کرد و یا می توان از اپلیکیشن جعبه لایتنر نیز استفاده نمود.
طبق اصلی دیگر در جعبه لایتنر اندازه هر جعبه دو برابر جعبه قبلی خود می باشد. برای مثال جعبه اول اگر اندازه یک داشته باشه جعبه دوم تا پنجم به ترتیب دارای اندازه های ۲ ، ۴ ، ۸ و ۱۶ می باشند. هر خانه اصلی نیز جدا کننده هایی دارد که آن باکس را به قسمت های کوچک تری تقسیم می کند. پس خانه دوم، سوم، چهارم و پنجم باید به ترتیب به دو، چهار، هشت و شانزده قسمت تقسیم شوند. که به هر کدام از این بخش ها یک بخش فرعی گوییم. ساخت چنین اندازه های در عمل به صورت فیزیکی سخت است و پیشنهاد ما استفاده از اپلیکیشن جعبه لایتنر می باشد.
روش کار جعبه لایتنر
در این بخش می خواهیم به روش کار و تشریح ریز قوانین در جعبه لایتنر برای حفظ لغات انگلیسی بپردازیم. طبق نقشه زیر می توانید به سادگی از جعبه لایتنر برای حفظ کردن لغات انگلیسی استفاده نمایید. مراحل ساده بوده اما باید دقت شود تا شیوه انجام کار به خوبی فرا گرفته و پیاده سازی شود. قوانین قابل فهم هست اما در مرحله اول نیاز به کمی توجه برای یادگیری آن می باشد. در مراحل زیر منظور از قسمت اصلی همان باکس ها و جعبه ها بوده و منظور از قسمت فرعی بخش های هر جعبه می باشد. برای مثال جعبه سوم ۴ بخش فرعی و جعبه چهارم ۸ بخش فرعی دارد.
روز اول : در روز اول جعبه ای با ۵ باکس اصلی با اندازه های ۱ واحد ، ۲ واحد ، ۴ واحد ، ۸ واحد و ۱۶ واحد می سازیم و هر تک واحدی را یک قسمت فرعی می نامیم. برای مثال باکس یا جعبه پنجم ۱۶ قسمت فرعی دارد اما جعبه اول تنها یک بخش دارد. جعبه دوم نیز شامل دو قسمت فرعی می باشد. پس از آن روی کارت ها لغات مد نظر را می نویسیم و پشت آن معنای آن را درج می نماییم. سپس لغات و معنایی که روی کارت ها نوشته اید را آن قدر مرور کنید تا حفظ شوید. در نهایت نیز تمامی کارت ها را در جعبه یا باکس اول قرار دهید.
روز دوم : در روز دوم تک تک کارت های درون باکس اول را مرور کنید و قبل از دیدن پشت کارت (معنی) سعی کنید خودتان معنا را حدس بزنید. در صورتی که پاسخ صحیح دادید آن کارت را به جعبه دوم قسمت فرعی اول منتقل نمایید و در صورت پاسخ غلط آن را در همان جعبه اول نگهدارید.
روز سوم : در روز سوم کارت های درون جعبه دوم قسمت فرعی اول را به قسمت فرعی دوم منتقل کنید (نیازی به مرور نیست، مرور این کارت ها فردا صورت خواهد گرفت. فقط امروز آن ها را یک خانه فرعی به جلو بردیم). سپس لغات درون جعبه اول را مرور کنید و هر کدام را که بلد بودید به جعبه دوم بخش فرعی اول منتقل و هر کدام را که بلد نبودید باز هم در همان جعبه اول نگهدارید.
روز چهارم : در روز چهارم از بخش فرعی دوم در جعبه دوم شروع کنید و کارت ها را یکی یکی مرور کنید (همیشه باید آخرین قسمت فرعی هر جعبه را ، از آخرین جعبه به اولین جبعه ، اگر حاوی کارتی بود مرور کنیم) و در صورت پاسخ صحیح آن را به بخش فرعی اول جعبه سوم منتقل کنید و در صورت پاسخ غلط آن را به جعبه اول منتقل نمایید. سپس نیز به سراغ جعبه اول بروید و کارت های آن را مرور کنید. در صورت پاسخ صحیح آن را به جعبه دوم بخش فرعی اول و در صورت پاسخ غلط آن را در جعبه اول نگهدارید.
روز های بعدی : در روز های بعدی همیشه از آخرین بخش شروع کنید. اگر کارت ها در قسمت های فرعی اولیه هستند فقط آن ها را یک قسمت فرعی به جلو ببرید. اما اگر در آخرین قسمت فرعی جعبه می باشند ، کارت ها را بردارید و مرور کنید. آن هایی را که بلدید به قسمت فرعی بعدی (قسمت فرعی اول در جعبه بعدی) ببرید اما اگر بلد نبودید آن را به جعبه اول منتقل نمایید. سپس به جعبه قبل از جعبه فعلی بر گردید و همین کارها را انجام دهید تا زمانی که به جعبه اول برسید و کارت های آن را هم مرور کنید.
تکرار مراحل : مرحله پنجم را مدام هر روز تکرار کنید. لغاتی که بتوانند از ۵ جعبه یک بار بدون شکست و خطا خارج شوند برای همیشه در ذهن شما باقی خواهند ماند.
نکته: ما ۵ جعبه یا بخش اصلی داریم. چون هر جعبه به تعدادی بخش فرعی تقسیم می شود در مجموع تعداد ۳۱ قسمت یا بخش فرعی (۱۶ + ۸ + ۴ + ۲ + ۱) داریم. طبق همین اعداد می توان فهمید که ما ۱۶ بار لغات و کارت های جعبه اول را مرور می کنیم ولی در این بازه زمانی تنها یک بار کارت های درون جعبه پنجم مرور می شوند. همچنین واژگان جعبه ۲ ، ۳ و ۴ نیز در همین بازه زمانی ۱۶ روزه به ترتیب ۸ ، ۴ و ۲ بار مرور می شوند. توضیحات بیشتر را می توانید در ویکی پدیا فارسی در مقاله جعبه لایتنر یا در ویکی پدیا انگلیسی در مقاله Leitne System مشاهده و مطالعه نمایید.
آموزش لغات زبان انگلیسی با جعبه لایتنر
با یک محاسبه ریاضی متوجه می شویم که به صورت درصدی تقریبا ۵۰ درصد زمان ما صرف بررسی لغات و کارت های جعبه اول می شود. کارت های جعبه اول نیز شامل واژه هایی است که آن ها را بلد نیستیم یا تازه به جعبه لایتنر اضافه نموده ایم. حال متوجه می شویم که چقدر این روش با قوانینی ساده تکرار و مرور را به صورتی بهینه پوشش می دهد. همیشه ما عادت داریم هنگام مرور یک لیست بلند را از اول تا آخر مرور کنیم و لغتی که بلد نیستیم با لغتی که آن را کامل بلدیم هر دو به یک میزان مساوی وقت صرف می کنیم که واقعاً هدر دادن زمان و انرژی است.
به ترتیب لغات انگلیسی باکس اول ، دوم ، سوم ، چهارم و پنجم به میزان ۵۰ ، ۲۶ ، ۱۳ ، ۶ و ۳ درصد از زمان ما را به خود اختصاص می دهند. در واقع باکس های اول بیشترین زمان را می گیرند و بیشتر مرور روی لغاتی انجام می شود که بلد نیستیم. آن قدر واژگان انگلیسی جعبه های اولیه را مرور می کنیم تا دیگر در جعبه اول نباشند و به جعبه های بعدی بروند.
طبق این الگو کارت های باکس ۵ تنها ۳٪ از میزان زمان مرور را به خود اختصاص می دهند زیرا این لغاتی که در این جعبه اند آن ها را بلدیم و نیازی به صرف زمان زیادی روی آن ها نداریم. همان طور که می بینید سیستم جعبه لایتنر یک سیستم جادویی است و با قوانین ساده باعث می شود لغاتی که بلد نیستیم بیشترین مرور را شوند و اکثر وقت ما برای لغاتی که بلد نیستیم صرف خواهد شد. ولی در روش های معمولی به طور یکسان روی لغاتی که بلدیم و بلد نیستیم وقت می گذاریم.
همچنین فایده دیگر این درصد بندی های انجام شده آن است که لغاتی که بلد هستیم و در جعبه های آخر یعنی ۴ و ۵ هستند در بازه های زمانی دیر تری مرور می شوند. برای مثال لغات جعبه ۵ هر ۱۶ روز یک بار مرور می شوند و این باعث محک زدن میزان یاد آوری یک لغت در بازه های بلند مدت تر است. زیرا لغتی که می خواهد از جعبه خارج شود و ادعا کنیم آن را برای همیشه یاد گرفتیم باید لغتی باشد که در مدت های بیشتر و بلند مدت نیز یاد ما باشد. پس دلیل دیگر این درصد ها و فاصله زمانی محک زدن لغت پس از سپری شدن زمان بیشتر می باشد.
اپلیکیشن جعبه لایتنر
مدیریت و ساخت یک سیستم جعبه لایتنر کار سختی است و هر لحظه امکان قاطی شدن کارت ها و جعبه ها وجود دارد. نداشتن خطا سخت است و درست پیاده سازی این سیستم واقعاً امری مشکل می باشد چرا که احتمال بروز مشکل زیاد است. در این جاست که تکلونوژی و اپلیکیشن ها به کمک ما می آیند. اپلیکیشن خطایی نمی کند و به درستی این جا به جایی ها را انجام می دهد و نیازی نیست ذهن ما در گیر انتقال کارت ها شود و بیشتر روی خود آموزش و لغات انگلیسی متمرکز می شویم تا مباحث فرعی و حاشیه ای.
بخش جعبه لایتنر اپلیکیشن ویکی زبان
ما در اپلیکیشن ویکی زبان بخش کاملی مخصوص به جعبه لایتنر طراحی و ساخته ایم. این بخش به صورت پیش فرض شامل بیش از ۹ هزار لغت انگلیسی مهم از جمله لغات کنکور ، لغات تافل ، لغات کتاب ۵۰۴ ، لغات کتاب ۱۱۰۰ و… می باشد که هر کدام از لغات یا حتی همه آن ها را اگر بخواهید می توانید به جعبه لایتنر اضافه کنید و آن دسته لغت را به صورت کامل با این سیستم یاد بگیرید. امکان اضافه کردن لغت از دیکشنری جامع که حاوی یک میلیون واژه ، معنی ، مثال ، مترادف ، متضاد و… هست نیز می باشد.
پس از اضافه کردن لغات به جعبه لایتنر به راحتی و سادگی می توانید با این سیستم کلیه واژگان و معانی آن ها را به صورت همیشگی یاد بگیرید. قابلیت تلفظ لغت انگلیسی و باز کردن لحظه ای دیکشنری برای هر کلمه نیز وجود دارد. در این اپلیکیشن جعبه لایتنر روی کارت و پشت کارت به خوبی پیاده سازی شده است. کنترل و جابجایی لغات نیز به صورت کامل توسط خود نرم افزار انجام می شود. همچنین اگر بخواهید به صورت دستی کارتی را به جعبه ای دیگر منتقل کنید امکان چنین عملی نیز برای شما عزیزان فراهم شده است.
جهت دانلود اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی ویکی زبان شامل آموزش مکالمه ، آموزش لغات زبان انگلیسی ، آهنگ انگلیسی ، داستان به انگلیسی ، قواعد دستور زبان انگلیسی و… می توانید به صفحه دانلود اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی مراجعه نمایید.
همان طور که می دانید روش های زیادی برای آموزش کلمات انگلیسی هست. از این رو در صورتی که دنبال روش ها ، منابع و ابزارهای بیشتری برای یادگیری لغات زبان انگلیسی هستید می توانید به مقاله منابع آموزش لغات زبان انگلیسی نیز مراجعه کنید. در این مقاله به صورت مفصل و کامل به معرفی روش ها و منابع مورد نیاز برای یادگیری واژگان و لغات انگلیسی پرداخته ایم. از جمله این روش ها می توان به یادگیری واژگان در فیلم ها ، داستان ها ، موزیک ها ، جملات و… اشاره نمود.
لغات پرکاربرد انگلیسی
در زبان انگلیسی همان طور که قبلا در مقاله لغات انگلیسی اشاره کردیم ۲۵۰,۰۰۰ تا ۴۵۰,۰۰۰ واژه وجود دارد. از این تعداد ۱۷۰,۰۰۰ واژه امروزه استفاده می شود و مابقی منسوخ شده و دیگر در متون امروزی استفاده ای نمی شوند. همچنین یک فرد بومی انگلیسی زبان به طور میانگین ۲۰,۰۰۰ الی ۳۵,۰۰۰ واژه می داند. اما یک خبر خوش این است که طی تحقیقات انجام شده اگر یک شخص تنها ۱,۰۰۰ کلمه بلد باشد می تواند ۷۲ درصد کلمات یک متن یا سخنرانی را بفهمد. همچنین به ترتیب با دانستن ۳,۰۰۰ ، ۴,۰۰۰ ، ۵,۰۰۰ و ۱۲,۰۰۰ لغت می توان ۸۴ ، ۸۶ ، ۸۹ و ۹۵ درصد از لغات هر متن را فهمید.
از همین جهت می توان یک نتیجه بسیار مهم گرفت. در صورتی که می خواهیم با سرعت بیشتری زبان را یاد بگیریم کافی است روی هزار یا چند هزار کلمه پرکاربرد اصلی انگلیسی تمرکز کنیم و فعلا روی دیگر واژاگان وقتی صرف نکنیم. با یادگرفتن هزار واژه اول انگلیسی قطعا می توانید دایره لغات بسیار خوبی برای فهمیدن اکثر کلمات متون داشته باشید. این کار می تواند در سرعت بخشیدن به یادگیری بسیار موثر و مفید باشد. در ویکی زبان نیز ۱۰ هزار واژه پرکاربرد انگلیسی در جعبه لایتنر وجود دارد که شما با دانستن این لغات قطعا همه متون را به طور کامل متوجه خواهید شد.
حسن اینکه اکثر لغات یک متن را بدانیم این است که در صورتی که به لغتی جدید در یک متن برخورد کنیم به راحتی معنی حدودی آن را از کلمات قبل و بعد و مفهوم جمله متوجه خواهیم شد که این بهترین و موثر ترین نوع یادگیری برای لغات جدید و کم کاربرد است. سعی کنید با روش های مختلفی مثل جعبه لایتنر به لغات ۵۰۴ و ۱۱۰۰ و لغات تافل و آیلتس مسلط شوید. با دانستن این لغات قطعا بیش از ۹۰ الی ۹۵ درصد لغات متون انگلیسی را خواهید دانست و لغات جدید نیز معنیشان از دل جمله و کلمات قبل و بعد برای شما آشکار خواهد شد.
منتظر چی هستی؟! همین الان اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی ویکی زبان را دانلود کن
آموزش زبان با آهنگ
آموزش زبان با آهنگ روشی بسیار جذاب و کارا برای یادگیری زبان انگلیسی است. با شنیدن آهنگ هم لذت ببرید و هم زبان انگلیسی خود را تقویت کنید. با آهنگ انگلیسی می توانید مهارت های شنیداری خود را به شدت بهبود
دهید.
جعبه لایتنر
آموزش زبان و لغات انگلیسی با جعبه لایتنر زبان شامل لغات کنکور، لغات تافل، کتاب ۵۰۴، کتاب ۱۱۰۰ و... + امکان اضافه کلمات شخصی از یک دیکشنری یک میلیون داده ای. جعبه لایتنر چیست؟ برای توضیح کامل روی بیشتر
کلیک کنید.
داستان به انگلیسی
آموزش زبان انگلیسی با بیش از ۳ هزار داستان به انگلیسی و صوتی. داستان انگلیسی و متون انگلیسی طبقه بندی شده از داستان های کوتاه انگلیسی تا داستان کوتاه انگلیسی سطح متوسط و رمان های طولانی
و سخت و...
آموزش گرامر انگلیسی
آموزش گرامر انگلیسی از مبتدی تا پیشرفته به زبان ساده و سطح بندی شده در غالب درس ها همراه با مثال و توضیحات کامل. یک بار برای همیشه در کنار دیگر بخش ها نکات دستوری و قواعد زبان انگلیسی را بطور کامل یاد بگیرید.
لغات پرکاربرد انگلیسی
آموزش بیش از ۵۰۰۰ لغت پرکاربرد انگلیسی با معنی در غالب درس ها، مکالمات، داستان ها، جعبه لایتنر و... آموزش لغات انگلیسی کتاب ۵۰۴ واژه ضروری، کتاب ۱۱۰۰ واژه که باید دانست، لغات تافل، لغات کنکور، کلمات پرکاربرد انگلیسی و...
مکالمه زبان انگلیسی
آموزش مکالمه زبان انگلیسی بصورت صوتی و همراه با ترجمه و تمرین صحبت به جای افراد در مکالمه با سیستم نمره دهی. آموزش آنلاین مکالمه زبان انگلیسی با بیش از ۱ هزار مکالمه انگلیسی سطح بندی از از پایه تا پیشرفته.
مترجم صوتی
با استفاده از ابزار مترجم صوتیفارسی حرف بزنید و انگلیسی آن را بشنوید! و بلعکس! مترجم صوتی ابزاری مفید در سفرهای خارجی با قابلیت ترجمه انگلیسی به فارسی و ترجمه فارسی به انگلیسی بصورت نوشاری
و گفتاری می باشد.
دیکشنری آنلاین و آفلاین
دیکشنری آفلاین جامع حاوی یک میلیون لغت، معنی، تعریف، مثال، مترادف و متضاد از انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی قابل استفاده در هر جای برنامه بصورت شناور + دیکشنری آنلاین و مترجم آنلاین همراه با تلفظ.
آزمون ساز انگلیسی
ساخت آزمون زبان با بیش از ۴ هزار تست انگلیسی در قالب سوالات چهار گزینه ای، مرتب کردنی، تصویری، صوتی، نوشتنی و وصل کردنی همراه با نمره. سوالات انگلیسی از آزمون های تافل و آیلتس از سطح های آسان تا سخت.
کتاب انگلیسی
آموزش زبان با کتاب انگلیسی روشی بسیار جذاب و کارا برای یادگیری زبان انگلیسی است. کتاب های صوتی انگلیسی سطح بندی شده از مبتدی تا پیشرفته با ترجمه فارسی با موضوعات مختلف مثل رمان و داستان های کوتاه انگلیسی.
دروس سطح بندی شده
آموزش زبان انگلیسی از صفر تا صد با درس های سطح بندی شده از مبتدی تا پیشرفته همراه با صوت و تصویر و ترجمه که هر درس شامل لغات، جمله سازی، گرامر، داستان، آهنگ و... می باشد که
یکی از بهترین روش یادگیری زبان است.
واژگان انگلیسی
افزایش دایره لغات با بیش از هزاران لغت پرکاربرد انگلیسی همراه با تصویر، مثال، ترجمه فارسی و تلفظ در قالب بازی و سرگرمی. یادگیری. لغات آسان انگلیسی تا لغات سخت زبان با بهترین و موثر ترین روش های روانشناسی شده.
هنوز دیدگاهی ارسال نشده است
شما اولین نفری باشید که چیزی می نویسد